10-01-08

3 koningen en examens

hai belgjes

zaterdag de 5de januari werd hier reyes gevierd ( 3 koningen van bij ons ). hier wordt dat veel meer gevierd dan in belgië, de kindjes krijgen cadeautjes en snoep, een beetje zoals sinterklaas in belgië. ik was zondag uitgenodigd bij een vriend thuis om reyes te vieren! volgens de traditie word de rosca ( een groot suikerbrood) verdeeld en overal in dat brood zitten poppetjes verstopt, degene die 1 van die poppetjes vindt, moet de 2de februari trakteren! ik kreeg de eer om het eerste stuk te snijden, ennn 3 keer raden, khad al meteen beet haha. in mijn huis hebben we dan ook nog 2 maal rosca gegeten, ze krijgen er hier maar geen genoeg van!!

hmm over school, deze week zijn de examens begonnen. ik was dus gistren mooi op tijd om 8u30 geariveerd. om 10u kreeg ik te horen dat het examen verzet was, ben ik dus vo nx na school gekomen!! wat een organisatie hier, officieel moet je om 8u30 aanwezig zijn, maar die examens beginnen tog nooit op tijd.

beso x

17:23 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:) Heyla! Het doet wel deugd nu in de blok om af en toe wat dingen van jou te horen. Ben blij dat je gelukkig bent daar.. Tot later meid! Kus X

Gepost door: Melissa | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.