21-11-07

kort berichtje

van donderdag tot zondag ben ik met men gezin en met enkele broers van men gastmama en hun gezin naar manzanillo (een klein stadje aan de kust in het zuidwesten van Mexico) op vakantie geweest. we zijn met het vliegtuig geweest terwijl dat de afstand eigelijk superkort was, de vliegreis duurde maar 45 min.

het hotel was echt mooi, helemaal gebouwd in mayastijl! echt veel hebben we eigelijk niet gedaan, veel gezwommen en gegeten en vrijdagavond was er Mexicaanse avond, met typische Mexicaanse dansen van enkele staten. zondag zijn we truggekeerd en laat aangekomen, maar we hadden maandag geen school omdat het de feestdag van de Mexicaanse revolutie was!

tot de volgende, besos xx

15:39 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Sien,
Onmiddellijk op de kaart gekeken waar het ligt. Marijke, de dochter van George is in september 3 weken in Yucatan geweest en er veel over verteld. Hier wordt het echt winter: kouder, donkerder. Om me te troosten heb ik maar een klein (kunst)kerstboompje gekocht met leuke houten hangertjes zoals de figuurtjes van de kerstpyramide die jullie ook hebben.
Stel het goed en tot binnenkort. Tante Ghislaine

Gepost door: TANTE GHISLAINE | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.