12-11-07

heeeyy

hola!!!

eindelijk weer een berichtje :), twas nogal druk de voorbije weken, dus ebbek niet veel tijd gehad om iets te posten. dit is wat er zoal gebeurd is in oktober:

de eerste week van oktober zijn we met de hele school op uitstap naar de malinche geweest. we werden onderverdeeld in groepen en moesten het tegen elkaar opnemen, onze groep is gewonnen :), daarna hebben we een lange wandeling gemaakt om de boslucht op te snuiven.

2 weken geleden was er in parque españa een spaans feest, de romeria genaamd. we hadden een tafel gereserveerd met heel de familie langs men mamas kant. het traditioneel gerecht op de romeria is paella en we hadden zeker genoeg om 50 man te voeden! er waren ook optredens van typische spaanse dansen, een kleine kermis voor de kindjes, springkastelen en om de dag af te sluiten vuurwerk!

vorige week ben ik 18 geworden! smorgens werdek gewekt door luide mexicaanse muziek en toen kwam men gezin met cadeautjes :), de dag begon goed! helaas moest ik wel naar school want ze hebben hier geen vakantie. na et school haddek een klein dineetje voor de vrienden georganiseerd. het is ier de gewoonte om de jarige met het gezicht in de taart te duwen :p (het was een chocoladetaart :) ) maar twas allesinds heel gezellig. donderdagavond zijn we naar een halloweenfiesta geweest in een bekende nachtclub die suco noemtter ere van men verjaardag.

dit weekend ben ik met laura, een meisje van men klas, haar ouders, haar broer en haar zus naar een feria geweest. der was een markt waar je vanalles supergoedkoop kon kopen zoals: sjaals, kleren, schoenen, eten,...   der was ook een kermis die me een beetje aan de meifoor deed denken, maar dan kleiner. we hebben gelogeerd bij haar oma en zijn zondag truggekeerd naar puebla.

dat is et zo een beetje, bedankt vo alle mailtjes voor men verjaardag en ook bedankt voor de berichtjes, ze zijn dan wel nie toegekomen :p  beso x 

17:33 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hej Sien!
kheb eigenlijk niet zo veel te vertellen :P Maar wou toch es laten weten dat ik hier je avonturen kom lezen en dat ik het super vind dat je het daar zo fijn hebt!
Nog een gelukkige verjaardag (voor 18 dagen geleden - hum) en de leute daar nog hé!!
x

Gepost door: Lies | 17-11-07

Heel blij Hallo Sien.Heel blij dat je weer iets schrijft. Ik kijk 3 x per week om iets van je te lezen. ijn dat je het in Puebla zo goed hebt! Wat voor weer is het daar? Veel last gehad van het stormseizoen? Hoe is je Spaans aan het evolueren? heel benieuwd wat je met Kerst gaat doen. Schrijf verder aub in je blog. Het is zo spannend. Heel veel liefs.
Tante ghislaine

Gepost door: TANTE GHISLAINE | 18-11-07

De commentaren zijn gesloten.