02-10-07

 

hai

tis weer een tijdje geleden dak nog iets gepost eb, maar om een of andere reden lukt et thuis dus nie en dus moet ik een computer vant school gebruiken. en omdat de school zo klein is, is er ma 1 computerklasje, vandaar dus.

eerst en vooral, kheb gezien da et huisnummer verkeerd is: 40 in plaats van 41. khoop dat er nog niemand iets gestuurd heeft, want de huisnummers zijn ier helemaal anders.

wa is er de voorbije weken zoal gebeurd? de 15de was er onafhankelijkheidsdag, omdat die dit jaar op een zaterdag viel, viel onze vrije dag weg. overal waren er mexicaanse vlaggen te zien, de mexicanen zijn duidelijk trots op hun land! in de namiddag ben ik met alma en karina naar het centrum geweest, waar vanalles te doen was, er waren kraampjes met vlaggen, dassen, armbandjes,.... en er waren optredens van traditionele mexicaanse dansen. s'avonds ben ik gaan vieren met de mensen van men school.

verder hebben jessie en ik ons aangesloten bij het marcheerteam, wat inhoud dat we af en toe lessen mogen overslaan om te gaan oefenen. de school wordt steeds leuker nu ik de mensen een beetje leer kennen, wel minder dat ik hier zo vroeg moet opstaan, kzal der waarschijnlijk nooit aan wennen.

de laatste 2 weken hebben we het met zen 3tjes moeten overleven (wat behoorlijk goed gelukt is, gelukkig was toña er ook, want de kookkunsten van men gastvader zijn niet echt denderend) , want mijn gastmama was voor 2 weken naar Zuid-Afrika. ze is gisteren truggekomen

vorig weekend zijn we (luis, karina en ik) naar veracruz geweest voor een weekendje, zaterdag hebben we van de zon genoten en zondag zijn we een aquarium gaan bezoeken, wel jammer dat et leukste deel, namelijk het haaienaquarium gesloten was wegens verbouwingswerken.

dikke kus xxx

21:07 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |