12-09-07

 

vorige maandagochtend was er in men school ceremonia wat inhield dat alle leerlingen van de school op de speelplaats moesten gaan staan en saluteren, terwijl er 6 meisjes rond de speelplaats marcheerden en het volkslied zongen :P, tja typisch mexicaans zeker? ik krijg nu in plaats van engelse les met de anderen, priveles spaans van de onderdirecteur samen met Jessica, een texaans meisje dat ier 3 weken geleden is komen wonen. de lessen engels op men school zijn echt teleurstellend, mijn klasgenoten krijgen 4u engels per week, en toch kan er bijna geen 1 deftig engels spreken, zelfs de leerkracht maakt per les zeker 10 fouten, tis me een raadsel hoe ze aan haar diploma engels is geraakt! 
op donderdag was er test biologia die ik dus mee moest maken, ze had voor mij wel een engels examen gemaakt, maar de vragen waren zo raar geformuleerd datek er niets van begreep (zoiets als: he give 3 examples from the eating of bacteria). ik was blijkbaar nie de enige die er nie veel van kon, daarom zei de leerkracht gewoon dat we onze schriften mochten gebruiken en de antwoorden dus letterlijk overschrijven, stel je voor :P en ergens halverwege de toets kwam de onderdirecteur binnen ( dat doet ie af en toe, gewoon binnenvallen zonder reden om leerlingen die teveel babelen naar voor te verplaatsen of om gewoon een beetje op je vingens te kijken) en met een verbazend hoge snelheid had iedereen zen schrift verborgen, hilarisch!
vrijdag was er misviering in de kerk, maar die was al om 10u gedaan, dus ben ik met een aantal mensen van de school gaan eten en daarna zijn we om 1u s'middags naar een bar geweest, tsja in Mexico kan alles :P. zondag ben ik met luis naar een jumping geweest, we gingen eigenlijk gaan paardrijden, maar die jumping was eenmalig, dus zijn we daar naartoe geweest. 

09:23 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jaaaa Sien, Zit je daar al aan de Mexicaanse rum? En hoe zit het met van die grote hoeden? Heb je er al veel gezien? Ik ga vanaf maandag ook een beetje mijn Spaans trainen: Barcelonaaaa!!!
Lieve groet, Sara

Gepost door: Sara | 12-09-07

Leuk dat je zoveel met paarden kan bezig zijn. Schrijf eens iets over het eten. En het klimaat. is het aangenaam? Zo'n bar, is dat dan een tapas bar? Wie is de sympathiekste van de klas? heb je goed contact met je gastzus? Gaat ze nog naar school? Mischien kom ik vanavond al iets meer te weten. Un abrazo. Tante gh.

Gepost door: Tante ghislaine | 12-09-07

Ik wist dat Mexico rare streken heeft, ik had et gezegt e ;). Ik zal deze week mss es een mailtje sturen (naast al die universitaire activiteiten, ik weet et nog niet goed)

Gepost door: Sacha | 22-09-07

De commentaren zijn gesloten.