28-08-07

hola todos

Op 22 augustus om 8u30 s'morgens was het eindelijk zover: Mexico! Na een lange en vermoeiende reis kwam ik aan in Mexico City enn…. het regende. Ik was blijkbaar een van de eersten. De bedoeling was dat we om 10 uur s’avonds (mexicaanse tijd) naar het hotel zouden vertrekken met al de yfu’ers, maar wegens de storm hadden veel vluchten vertraging en zijn we uiteindelijk met 15 studenten vertrokken in plaats van 41. het hotel was 3 uur rijden, dus tegen 8u s'morgens belgische tijd kon ik eindelijk gaan slapen. De eerste dag verliep rustig wegens het slaaptekort (de rest van de yfu’ers is om 5u30 s’morgens in het hotel aangekomen, dus die hadden ongeveer 3 uur geslapen).

De tweede dag zijn we naar het stadje geweest waar ons hotel lag en s’avons was er een fiesta omdat het de laatste avond was. Zaterdag kregen we voor het eerst onze gezinnen te zien. Het mijne kwam me persoonlijk ophalen. Na 2 uur kwamen we aan in Puebla. Aan de voordeur hing een bord met bienvenido sien en ze hadden overal balonnen opgehangen, echt zooo lief. Ik heb men eigen kamer, klein maar gezellig.

Zondag zijn we naar de ranch geweest waar het paard van men nieuwe familie staat. In Mexico rijden ze op de western manier en in plaats van netjes achter elkaar te rijden (zoals in België) reed iedereen daar door elkaar. Op het moment dat wij daar waren, was er charros training (een soort Mexicaanse rodeo) en liepen er ook nog es 3 kalfjes in de piste. Het was dus uitkijken om tegen niemand te botsen. Na het paardrijden zijn we naar parque España geweest, een gigantisch sportcentrum waar je onderandere kan zwemmen, voetballen, tenissen, volleyballen ennn naar de sauna gaan, wat we dus ook hebben gedaan J. Daarna zijn we eventjes naar het winkelcentrum gegaan om een camera op te halen die men gastvader had gekocht. Kheb enkele bekende winkels gezien zoals de Zara, de Berchka en de Massimo Dutti, maar de h&m kennen ze daar blijkbaar niet, spijtig. Tot zover mijn eerste daagjes in Mexico. Beso sien x  

11:43 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De max molle! ben blij om te lezen dat je het goe stelt! En vielen de anderen van YFU wa mee? Heb je met sommigen afgesproken om contact te houden? Ben vré benieuwd hoe je het op school ook stelt?
Dikke kus, Saar

Gepost door: sarah cellier | 30-08-07

voor de rest is er hier nie veel nieuws. We missen je natuurlijk allemaal (en mama nog het meest, gelukkig hebben binoche en mama elkaar:-)), maar alles gaat hier z'n gangetje. Heb je stijns berichtje gekregen of ligt je gsm nie meer aan? Ben allesinds benieuwd mol naar meer nieuws!

Gepost door: sarah cellier | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.