14-08-07

bijna zover

nu nog 8 daagjes te gaan voor mijn vertrek! ik ga dus in Puebla wonen, een grote stad met 3 miljoen inwoners (dat is dus 2 keer Brussel!). de stad ligt op een hoogte van 2000 meter en qua weer is er een aangename temperatuur, het kan in de winter zelfs frisjes zijn. de stad ligt ongeveer een 90 kilometer van de hoofdstad Mexico City. het is daar 7 uur vroeger dan in België.

mijn gezin bestaat uit vader Luis Manuel die zakenman is en volgens liesbeth (het meisje dat vorig jaar bij mijn gastgezin verbleven heeft) ook een halve cowboy Tong uitstekend, mama Alma die manager is van een verffabriek, broer Luis Fernando (16) en zussen Anna Mar (17) en Alma Karina (19). Luis Fernando en Ana Mar zal ik helaas niet zien, want ze zijn ook op uitwisseling naar de USA.  en dan is er nog de hond Joya. ze hebben ook een huishoudster Toñis die volgens mijn gastzus heel goed kan kokenSmile.

23:01 Gepost door Sien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd heel erg proficiat met dit toffe initiatief. ik zal het regelmatig lezen. Ik hoop dat je een fijne tijd hebt en de heenreis vlot verloopt. Vaya con Dios, ahijada mía.
Tua madrina Ghislaine

Gepost door: tante Ghislaine | 19-08-07

Allé Hopelijk blijf je de blog updaten. Wees voorzichtig! Drink genoeg, eet genoeg! Altijd op je gsm letten!!!!!!

Lol, amuseer je gewoon.

Sacha

PS: Design van de blog kan beter

Gepost door: Kurtje | 20-08-07

:) Ik ga je missen.
Tis echt leuk dat je een webblog hebt en hopelijk hoor ik zo meer van jou. It's the time of your life.
Veel plezier daar en kga aan je denken!
Merci voor de leuke momenten

Melissa X

Gepost door: Melissa | 21-08-07

! Hey meisje, tis ons uiteindelijk dan toch gelukt om afscheid te nemen na het vele uitstellen. Maar we blijven contact houden é, verwacht je maar aan een ontploffing van je mailbox ;)

Zorg alsjeblief goed voor jezelf, khoop dat je een fantastisch jaar tegemoet gaat en weet dat ik er altijd voor je ga zijn!
Kga je zo hard missen!

Dikke zoen, Valerie x

Gepost door: Valerie | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.